Vrijdag 11 september en vrijdag 25 september 2020 (onder voorbehoud van vergunning)

Na een zomer zonder Zeepkistenrace, Ezels & Kwasten, Jutterspad en Smaakmarkt zijn we blij dat we in het staartje van dit seizoen tóch iets leuks kunnen organiseren: voor het dorp, maar natuurlijk ook voor onze badgasten en de thuisblijvers in de regio.

De drive-in bioscoop is door de corona-maatregelen helemaal terug van weggeweest. Toch leeft het idee om een drive-in bioscoop te organiseren al langer in Wijk aan Zee. We hebben er immers een prachtige plek voor: de dorpsweide, én een goed op elkaar ingespeeld team dat al jaren op zomerse dagen het parkeren tot in de puntjes regelt.  

In september lijkt het eindelijk zo ver te zijn. Als we groen licht krijgen van de gemeente, toveren we de dorpsweide om in een sfeervolle openlucht bioscoop. Met een enorm scherm en plek voor ruim 200 auto’s kunnen we dan met heel veel mensen tegelijk genieten van onvervalste filmklassiekers. Allemaal vanuit onze eigen auto!

De eerste film? Dat wordt natuurlijk Grease!

Grease is the word, is the time, is the place, is the motion. Samen keihard meezingen dus met deze tijdloze musical-classic. De tweede film blijft nog even een verrassing. Wordt het samen lachen om een doldwaze komedie, huiveren bij een ouderwets spannende thriller of misschien een traantje wegpinken bij een klassiek drama? We maken het binnenkort bekend.

Kaartverkoop vanaf 15 augustus
De kaarten kosten € 15,- per auto. Je kunt alleen kaarten kopen in de online voorverkoop, via deze website.
Er zijn maximaal 250 kaarten per voorstelling, dus zorg dat je op tijd bent!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *