Op zaterdag 16 april om 15.00 uur verwachten we alle kinderen uit het dorp bij het enige echte Wijk aan Zeese paaseieren zoeken. Voor de kleintjes worden de eieren verstopt op de midgetgolfbaan, de groteren moeten het Paasduin beklimmen. Ga vooral op zoek naar de gouden eieren: er zijn leuke prijzen te winnen. En vergeet niet je mandje creatief te versieren, want voor het mooiste mandje is er een heel speciale prijs.


Na de prijsuitreiking door de paashaas hebben we voor alle kinderen gratis patatjes, limonade en een heerlijk ijsje. Daarna is het tijd voor Tonky & Jack, de bijzondere liedjesvoorstelling van muzikant Marten Fisher. Ook de voorstelling is gratis. Het hele programma wordt aangeboden door Duinpark Paasdal en SaWaZ. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom. We maken er een gezellige middag van!

Zaterdag 16 april

15.00 uur: startschot paaseieren zoeken

Kinderen t/m groep 5 verzamelen bij het paviljoen van Duinpark Paasdal

Kinderen groep 6 t/m 8 verzamelen beneden bij de trap van Paasduin aan de Hogeweg


15.45 uur:
prijsuitreiking en patatjes

16.00 uur: kindervoorstelling Tonky & Jack

Tonky & Jack wonen in een vuurtoren in Strandwijk aan Zee en beleven daar de leukste avonturen. De vrolijke strandjutters zijn landelijk bekend met hun aanstekelijke liedjes die niet alleen voor kinderen, maar ook voor de ouders erg leuk zijn! De liedjesshow duurt ongeveer 45 minuten. Na de voorstelling kunnen de kids op de foto met Tonky & Jack.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.